Håndværker med skrivefærdigheder søges til fuldtidsstilling

Vi söker en hantverkare med skrivförmåga för vår byggmarknad på Amager,,da,Det är ett plus,,da,som bland annat,,sk,inkluderar,,da,Att du kan hantera en kamera,,da,Tidsfrist d.20 / 03-18,,en,Vi är Danmarks ledande företag inom försäljning av begagnade byggmaterial,,da,Skicka sedan en motiverad ansökan med sitt CV och en välskött bild,,da. Din primære arbejdsopgave bliver at vurdere indkomne varer, skrive produkttekster og tage produktbilleder. Derudover skal du placere varer på vores lager og udføre lettere kundebetjening. Arbejdet er til tider fysisk krævende. Det skader derfor ikke, hvis du er i god fysisk form.

Vem är du?

For at komme i betragtning til stillingen, skal du besidde en bred faglig viden om byggematerialer. Vi föreställer oss, at den rette person har en fagmæssig baggrund som tømrer, snedker m.v. Den rette person kan desuden levere god kundeservice og godt købmandskab. Det er et plus, hvis du har kørekort til truck.

Jobbet kräver:

 • Bred og velfunderet produktviden om vores varegrupper. Vi har et bredt sortiment, som bl.a. indbefatter: dörrar, fönster, lampor, gulv, el-artikler, vvs og meget andet.
 • At du kan din retstavning og er velformuleret.
 • At du kan håndtere et kamera.
 • Att du är en ivrig seglare, har en känsla av ordning och arbeta strukturerat med en bra vy.

Du kan förvänta dig:

 • Fuldtidsstilling (37 timmar per vecka)
 • En oberoende och omväxlande jobb.
 • Ett liv som du är i planeringen.
 • Gode arbejdskollegaer.

Vem är Rebuild?

Vi er Danmarks største byggemarked med brugte byggematerialer. Vi har årligt over 1 million besøgende i vores webshop. Vi lægger dagligt nye varer op på hjemmesiden og vi oplever et stigende behov for at accelerere arbejdet i vores fotostudie. Vores vision er, at bæredygtighed betaler sig både økonomisk, socialt og ikke mindst af hensyn miljøet. Vi har eksisteret siden 1998 og er specialiseret i opkøb og videresalg af genbrugsmaterialer.

Praktisk Info

 • Deadline d.20/03-18 – Vi læser ansøgningerne løbende.
 • Lön enligt överenskommelse.

Hvis du er interesseret i stillingen bedes du sende en kort, motiverad ansökan med motsvarande CV och ger en tillförlitlig bild,,da,KUNDSERVICE TJÄNSTEMAN,,da,Om du har frågor om jobbet,,da,kan du,,sv,i tillägg till ovanstående adress,,da,kontakta oss på telefon,,da,Nej.,,pl. I emnefeltet bedes du skrive: JOB – FOTOSTUDIE. E-post ska skickas till: Job@genbyg.dk

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, så skriv eller ring venligst til:

Job@genbyg.dk / tlf. nr.: 38160784

Vi søger en butiksansvarlig til vores bæredygtige byggemarked på Amager

Vil du være med til at videreføre Genbygs udvikling, som Danmarks førende virksomhed inden for salg af brugte byggematerialer? Vi söker en ny medarbetare, som bliver ansvarlig for vores butik på Genbygs hovedadresse: Amager landevej 185, 2770 Kastrup.

Om jobbet

Som butiksansvarlig hos Genbyg, bliver din hovedopgave at stå for den daglige drift og sikre butikkens aktiviteter og udvikling. Du kommer til at få en alsidig og spændende hverdag, som er fagligt udfordrende med håndtering af et varierende varesortiment.

Som butiksansvarlig skal du stå for følgende driftsområder:

 • Kunderådgivning
 • Lagerstyring og opdatering af varesortimenter.
 • Varehåndtering (bestilling af nye varer m.m.).
 • Pakning af varer – bestilt via. genbyg.dk
 • Administrative ad-hoc opgaver.

Om dig

Du er muligvis butiksansvarlig i en trælasthandel eller en isenkræmmerforretning og søger nye udfordringer. Måske har du meget erfaren som salgsassistent og er klar til at tage det næste skridt. Du kan også være uddannet tømrer eller snedker med solid erfaring inden for kundeservice, varehåndtering og administration.

Du skal have sans for detaljen og besidde en forholdsvis bred viden om byggematerialer. Vi söker dig,,da,som visar engagemang,,da,Vi är det ledande företaget inom försäljning av begagnade byggmaterial,,da, som udviser engagement, ambitioner og har lyst til at skabe en god købsoplevelse for vores kunder og bidrage til et godt arbejdsmiljø blandt vores ansatte.

Som person er du:

 • Kundeserviceorienteret.
 • Fagstærk med en bred viden om byggematerialer.
 • Fuld af godt humør og smittende engagement.
 • Udadvendt, imødekommende og ansvarsfuld med en positiv indstilling til de daglige arbejdsopgaver.

Om Genbyg

Vi er Danmarks førende virksomhed inden for salg af brugte byggematerialer. Vi er en virksomhed i rivende udvikling med store målsætninger for fremtiden. Vores vision er, at en bæredygtig byggebranche betaler sig – både socialt, økonomisk og ikke mindst af hensyn til miljøet. Vi har eksisteret siden 1998 og er specialiseret i opkøb og videresalg af brugte byggematerialer m.m.

Praktisk Info:

 • Vi læser ansøgningerne løbende.
 • Løn efter kvalifikationer.

Hvis du er interesseret i jobbet som butiksansvarlig hos Genbyg, så send en motiveret ansøgning med tilhørende CV og et vellignende billede. I emnefeltet bedes du skrive: BUTIKSANSVARLIG.

Ansøgningen bedes du sende til: Job@genbyg.dk

Hvis du har spørgsmål til jobbet, kan ­­du kontakte os på ovenstående mailadresse eller via. tlf. nr. 38160784

 

Lyckönskningar
Genbyg A/S

Ung person søges til job efter skole

Vi søger en ung person, som har lyst til at arbejde et par timer efter skole. Din primære arbejdsopgave bliver at holde orden i vores varesortiment og hjælpe til med ad-hoc opgaver. Du er ikke bange for fysisk arbejde og kan arbejde struktureret. Derudover er du mellem 15 - 16 år.

Arbetet är en titt på adress: Amager landevej 185, 2770 Kastrup

Vi föreställer oss, at du som minimum kan arbejde 3 dage om ugen efter skole. Vi har åbent alle hverdage fra kl. 09 – 17 og lørdag – søndag kl. 10 -14.
Vi kan tilbyde:

– Lön enligt överenskommelse (10 - 15 timmar per vecka).
– Gode arbejdskollegaer.
– Brugbar erhvervserfaring.

vilka är vi:
Ombyggnad är den största återförsäljare av begagnade byggmaterial. Vi har eksisteret siden 1998 och är specialiserat på köp och försäljning av byggmaterial. Vores vision er, at bæredygtighed betaler sig.

Hvis du er interesseret i jobbet så send os en kort motiveret ansøgning og et vellignende billede.

Ansökan ska skickas till: Job@genbyg.dk
Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om jobbet, er du velkommen til at kontakte os på: tlf nr. 38160784

Sista ansökningsdag är. 20 December. Vi læser ansøgningerne løbende.

NY,,da,Lanseringen av vår egen i trim,,da,Vi har under det senaste året arbetat med vår egen av trim,,da,Detta är klassisk,,da,Danska dörrhandtag med sina halsar och brickor,,da,utförs i exakt kopia efter original grepp från,,da,Dörrhandtagen är tillverkade i Danmark och kommer att behandlas i vår verkstad på Amager,,da,Klarar finns i olika arter och sorter med olika halsar och brickor,,da,Du kan köpa dørgrebssæt inkl,,da,nyckelbrickor och dørhalse,,da,reservdelar och reparationssatser,,da,Passar alla dørtykkelser,,da,Se de olika,,da,Dørgrebssæt inkl,,da,dørhalse och brickor,,da,Reservdelar och reparationssatser,,da,Nedan kan du se ett urval av de varianter,,da,Du har möjlighet att skapa dörrhandtag,,da! – Lancering af vores egen dørgrebsserie

Vi har det sidste års tid arbejdet på vores egen dørgrebsserie. Der er tale om klassiske, danske dørgreb med tilhørende halse og nøgleskilte, udført i nøjagtig kopi efter originale greb fra 1860 - 1950. Dørgrebene er produceret i Danmark og bliver forarbejdet i vores værksted på Amager.

Grebene fås i forskellige træsorter og varianter med forskellige halse og nøgleskilte. Du kan både købe dørgrebssæt inkl. nøgleskilte og dørhalse, samt reservedele og reparationssæt.

– Passer til alle dørtykkelser!

Se udvalget:

Nedenfor kan du se et udsnit af varianterne.
*Du har mulighed for at sammensætte dørgreb, halsar och brickor oavsett vilken stil,,da,du föredrar,,da,Om du behöver reservdelar till din dörrhandtag,,da,du kan köpa dørgrebssæt eller lösa delar,,da,dørhalse,,da,fobs,,da,fyrkantig pinne,,da,låsepinde,,no,styrbussningar och skruvar,,da,beroende på vad du saknar,,da,Tip Grip i rökt ek med obestruket mässingshalsar och brickor,,da,Parvusgreb i ek med gjutna halsar och brickor,,da,Smal Knebel form i rökt ek med gjutna halsar och brickor,,da,Knebel form i bubinga med gjutna halsar och brickor,,da,Tip Grip i bubinga med gjutna halsar och brickor,,da,reparation,,da,Knebel Facon i sortmalet fråga,,en,Om du har gamla dørhalse och eventuellt,,da,men saknar dörrhandtag att matcha,,da, du fortrækker.

Hvis du mangler reservedele til dine dørgreb, kan du købe dørgrebssæt eller løsdele: Dørgreb, dørhalse, nøgleskilte, firkantpind, låsepinde, styrebøsninger og skruer, alt efter hvad du mangler.

Spidsgreb i røget eg med ulakerede messinghalse og nøgleskilte. udført i nøjagtig kopi efter originale greb fra 1860 - 1950. Pris: 610 kr,- pr. uppsättning

Parvusgreb i eg med støbejernshalse og nøgleskilte. Pris: 545 kr,- pr. uppsättning

Smal Knebel facon i røget eg med med støbejernshalse og nøgleskilte. Pris: 545 kr,- pr. uppsättning

Knebel facon i bubinga med støbejernshalse og nøgleskilte. Pris: 545 kr,- pr. uppsättning

Spidsgreb i bubinga med støbejernshalse og nøgleskilte. Pris: 545 kr,- pr. uppsättning

Spidsgreb i røget eg med ulakerede messinghalse og nøgleskilte. Pris: 610 kr,- pr. uppsättning

Reparationssæt – Knebel facon i sortmalet ask. Hvis du har gamle dørhalse og evt. nøgleskilte, men mangler dørgrebene som matcher, Du kan köpa den här dørgrebssæt • Alla delar för montering ingår,,da,Reparationsgreb,,ro,Zeppelinergreb i t.ex.,,en,tagen pr,,fr,Ornamenteret Messinghals,,en,ulakeret Pris,,sv,gjutjärn Hals,,da,anställda Kundservice ville för deltidstjänst,,da,Är du service inriktade med en känsla för god kundservice,,da,Vill du svara på kundförfrågningar via,,da,telefon og post,,en,Så det är du,,da,vi söker från Ombyggnad till en deltidstjänst,,da,uppgift,,da,ger bra,,da,främst kundservice så att våra kunder garanteras,,da,att deras begäran via,,da,telefon eller post kommer att behandlas på rätt sätt,,da,frågor om produkter,,da,faktura,,sv,retur av varor M. M,,da,Detta är en deltid,,da,men vi förväntar oss,,da,du kan arbeta vardagar,,da,till exempel, från åtmin,,da,Arbete på Amager,,da,till rätt person,,da,förutom att vara serviceinriktad,,da (firkantpind, låsepinde, styrebøsninger og skruer). Pris: 275 kr,-

Reparationsgreb – Zeppelinergreb i eg. Pris pr. Icke-statliga organisationer: 105 kr,-

Ornamenteret Messinghals – ulakeret Pris: 110 kr,-

Støbejernshals. Pris: 50 kr,- pr. Icke-statliga organisationer

 

Flygel brand'Rönisch',,da,Rönisch är en av Tysklands äldsta pianotillverkare,,da,Företaget var bland annat,,da,hovleverantör till Saxon kungafamiljen och uppfanns,,da,gjutjärnsramen,,da,som idag är en av de viktigaste delarna av modern piano konstruktion,,da,Pianot är antalet mindre än en flygel, målen,,da,L = 169 cm,,fr,B = 147 cm,,fr,H = 100 cm,,en,Pianot spelar smidigt och i ganska gott skick,,da,Målning är skadad på vissa ställen och stick att öppna lådan måste installeras,,da,Pianot kan inspekteras och testas på Rebuild,,da,leverans,,da

Rönisch er en af Tysklands ældste flygel producenter. Virksomheden var bl.a. hofleverandør til det Sachsiske Kongehus og opfandt i 1866 den støbejernsramme, som idag er ét af de vigtigste elementer i moderne flygelbyggeri. Flyglet er nummeret mindre end et koncertflygel og har følgende mål: L=169 cm, B=147 cm, H=100 cm.

Flyglet spiller upåklageligt og er i forholdsvis god stand. Lakken er beskadiget visse steder og pinden til at åbne kassen skal fastmonteres. Flyglet kan besigtiges og afprøves hos GENBYG – Amager landevej 185, 2770 Kastrup

Pris; 5000 kr,- (ekskl. levering)

Erbjudanden antika kakel från Egypten,,da,halv pris,,sv,Vi har resterande del av egyptiska plattor,,da,Vi vill bli,,da,Priset är kraftigt reducerad till mindre än halva priset,,da,Plattorna kan köpas,,da,Dessa är traditionella kakel från Mellanöstern,,da,som har producerats under de senaste,,da,Mekanik med skrivförmåga sökt heltid,,da,Vi letar efter en hantverkare med skrivkunskaper till vår butik på Amager,,da,Din huvudsakliga uppgift blir att bedöma inkommande gods,,da,skriva produkttexter och ta produktbilder,,da,Det är också ett plus,,da,Om du har ett körkort för lastbil,,da – halv pris!

Vi har et restparti af egyptiske fliser, som vi gerne vil af med. Prisen er derfor stærkt nedsat til under halv pris!

12 kr,- pr. Icke-statliga organisationer // 300 kr,- pr. m2

*Førpris: 35 kr,- pr. Icke-statliga organisationer

Fliserne kan købes henne

De vackra dekorativa plattor finns i många färger och mönster. Här är ett urval. Der er tale om traditionelle fliser fra mellemøsten, som er blevet produceret de sidste 150 år.

Håndværker med skrivefærdigheder søges til fuldtidsstilling

Vi søger en håndværker med skrivefærdigheder til vores butik på Amager. Din primære arbejdsopgave bliver at vurdere indkomne varer, skrive produkttekster og tage produktbilleder. Derudover skal du placere varer på vores lager og udføre lettere kundebetjening. Arbejdet er til tider fysisk krævende. Det skader derfor ikke, hvis du er i god fysisk form.

Vem är du?

For at komme i betragtning til stillingen, skal du besidde en bred faglig viden om byggematerialer. Vi föreställer oss, at den rette person har en fagmæssig baggrund som tømrer, snedker m.v. Den rette person kan desuden levere god kundeservice og godt købmandskab. Det er desuden et plus, hvis du har kørekort til truck.

Jobbet kräver:

 • Bred og velfunderet produktviden om vores varegrupper. Vi har et bredt sortiment, som indbefatter døre, fönster, lampor, gulv, el-artikler, vvs og meget andet.
 • At du kan din retstavning og er velformuleret.
 • Att du inte är IT-skräck och kan hantera en kamera.
 • Att du är en ivrig seglare, har en känsla av ordning och arbeta strukturerat med en bra vy.

Du kan förvänta dig:

 • Fuldtidsstilling (37 timmar per vecka)
 • En oberoende och omväxlande jobb.
 • Ett liv som du är i planeringen.
 • Gode arbejdskollegaer.

Vem är Rebuild?

Vi er Danmarks største byggemarked med brugte byggematerialer. Vi har årligt over 1 million besøgende i vores webshop. Vi lægger dagligt nye varer op på hjemmesiden og vi oplever et stigende behov for at accelerere arbejdet i vores fotostudie. Vores vision er, at bæredygtighed betaler sig både økonomisk, socialt og ikke mindst af hensyn miljøet. Vi har eksisteret siden 1998 og er specialiseret i opkøb og videresalg af genbrugsmaterialer. De seneste par år har vi udvidet vores forretningsområde med bæredygtige byggekomponenter. Vi har bland annat. levereras 1800 kvm2 väggpaneler av returträ till Copenhagen Towers i Örestad och hjälpt till att konstruera och bygga Cofocos New Restaurant Tillväxten i St. Peter Sund.

Praktisk Info

 • Deadline d.12/07-17: Vi læser ansøgningerne løbende.
 • Lön enligt överenskommelse.

Hvis du er interesseret i stillingen bedes du sende en kort, motiveret ansøgning med tilhørende CV og et billede. I emnefeltet bedes du skrive: JOB – FOTOSTUDIE. E-post ska skickas till: Thomas@genbyg.dk

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, så skriv eller ring venligst til:

Thomas@genbyg.dk / tlf. nr.: 38160784