Fredag d.1 marts lancerer vi vores nye webshop

Fredag d.1 marts bliver en mærkedag i Genbyg regi. Det bliver dagen, hvor vi lancerer vores nye webshop. Det er ca. 2,5 år siden, vi startede processen.

Vi lancerede den første version af genbyg.dk tilbage i 2001. Der er sket uendeligt meget siden da på den digitale front. I 2007 kom der bl.a. en lille smart telefon på markedet, der har vendt det hele på hovedet ift. brugervenlighed & designkrav.

Den nye webshop kommer til at indeholde en masse nye spændende funktioner og er selvfølgelig optimeret til mobil og tablet:) Vi glæder os til at høre, hvad I synes om den nye shop. Varerne er de samme med et par nye overraskelser her og der:)Hjemmesiden kommer til at være nede et par timer på fredag d.1 marts. Det beklager vi på forhånd!

2 thoughts on “Fredag d.1 marts lancerer vi vores nye webshop

  1. Malene Maare

    Der mangler en masse varer, der var der forleden dag. Er det et andet firma? De varenumre, jeg har gemt virker heller ikke længere. Fx. søger jeg på “skillerum”. Det kom der mange op af i sidste uge. Nu dur det ikke længere som søgeord. Gode gamle Genbyg, hvis du er derinde, så blink to gange for hjælp!

  2. Genbyg Forfatter

    Kære malene. Samme firma, men ny hjemmeside, som lige er kommet online.
    Søgefunktionen virker nu. Søg på ´skillerum´ og du skal finde:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *