Udlært møbelsnedker med værkstedserfaring søges til aftenarbejde (30 – 37 timer)

Vi har travlt for tiden i vores snedkerværksted. Vi søger derfor en udlært møbel- eller bygningssnedker med værkstedserfaring, som kan arbejde selvstændigt. Arbejdspladsen er på vores hovedadresse; Amager landevej 185, 2770 Kastrup – hvor vi har vores eget snedkerværksted.

 
SAM_1956

Om jobbet  

Arbejdet består i at producere Genbygs designprodukter, som kunderne bestiller via. www.genbygdesign.dk. Du kommer til at få et alsidigt og spændende job, som er fagligt udfordrende med et meget varierende produktsortiment. Der er tale om aftenarbejde fra kl.16 og frem. Stillingen er midlertidig med 3 måneders ansættelse. Der er dog mulighed for forlængelse.

Du kommer til at arbejde alene meget af tiden, så det er vigtigt, at du har den erfaring der skal til, for at kunne arbejde alene i et snedkerværksted. Når du møder ind, vil der være en overlapning med vores dagshold. Du vil derfor altid blive briefet omkring dagens arbejdsopgaver, inden du går i gang.

Hvem er du:

  • Du er udlært møbel- eller bygningssnedker.
  • Du arbejder selvstændigt og struktureret med et godt overblik.
  • Du har solid værkstedserfaring og mestrer alle teknikker indenfor møbelsnedkeri.
  • Du kan varetage et job med mange bolde i luften.

Praktisk info:

  • Der er tale om 30 – 37 timer om ugen.
  • Aftenarbejde (kl.16 og frem) – mulighed for weekendarbejde
  • Tidsperiode: 3 måneder, med start 1. januar.
  • Løn, svarende til kvalifikationer.

Om Genbyg

Genbyg er Danmarks største handel med brugte byggematerialer. Vores vision er, at bæredygtighed betaler sig. Vi har eksisteret siden 1998 og er specialiseret i opkøb og videresalg af byggematerialer. De seneste par år har vi – med stor succes – udvidet vores forretningsområde med egenproducerede produkter af høj kvalitet i et bæredygtigt design. Vi forarbejder selv genbrugsmaterialerne i vores snedkerværksted, og har fokus på at udvikle æstetiske designløsninger til en overkommelig pris.

Hvis du er interesseret i jobbet som vores nye snedker, så send os en kort motiveret ansøgning med tilhørende CV og gerne et par billeder af tidligere projekter.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om jobbet, så skriv eller ring venligst til:

Christian@genbyg.dk / tlf nr: 61 70 22 12

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *