Arkitekt – eller designstuderende søges til spændende indretningsprojekt

Drømmer du om at arbejde i krydsfeltet mellem arkitektur og design – og har du lyst til at prøve kræfter med et stort design – og indretningsprojekt, som udspringer af bæredygtige visioner?

Om praktikforløbet:

Vi har fået til opgave at indrette en ny restaurant i København med åbning februar/marts 2016. Vi søger i den anledning 1 – 2 studerende, som har lyst til at blive en del af vores nystartet tegnestue, der udspringer af Genbyg – Danmarks største forhandler af brugte byggematerialer. Som praktikant kommer du til at indgå på lige fod med os andre. Du skal både assistere og påtage dig ansvaret for udvikling og færdiggørelse af konkrete designopgaver. Det er vigtigt for os, at du får mest mulig ud af praktikforløbet. Vi vil derfor have fokus på praktisk læring gennem specifikke ansvarsområder, der matcher dine kompetencer og uddannelsesretning.

Om dig:

 • Du er sikkert i gang med at uddanne dig til arkitekt eller som indretningsdesigner.
 • Du har mod på at blive udfordret og har en kreativ hjerne fyldt med ideer.
 • Du ser dig selv som en holdspiller med gode samarbejdsevner.
 • Du er engageret, positiv, struktureret og kan arbejde selvstændigt.
 • Du er ikke bange for at tage ansvar og kan bevare overblikket i pressede situationer

Praktiske færdigheder:

 • InDesign/Illustrator/Photoshop
 • 3D programmer (AutoCad/SketchUp/Rhino)

 Om tegnestuen Genbyg

De sidste par år har vi oplevet en stor efterspørgsel på indretnings- og design opgaver. Vi har derfor valgt at starte en tegnestue op, som består af arkitekt; Hans Keiding BC og møbeldesigner; Rasmus B. Fex. Vi har adgang til Danmarks største lager med brugte byggematerialer og har eget værksted tilknyttet, hvor vores team af snedkere hjælper med at bygge og realisere projekterne. Vi har tidligere lavet projekter i samarbejde med: Vandkunsten, Lendager arkitekterne, Copenhagen Towers m.m.

Praktisk info

 • Der er tale om en fuldtidsstilling.
 • Tidsperiode: 3 – 6 måneder, med start hurtigst muligt.
 • Praktikforløbet er ulønnet.
 • 37 timer pr. uge.

Hvis du er interesseret i at blive vores nye praktikant, så send en kort motiveret ansøgning med tilhørende CV og portofolie. Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om praktikforløbet, så skriv en mail til:

Rasmus@genbyg.dk / Hans@genbyg.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsener
Tegnestuen Genbyg

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *