Vi søger en butiksansvarlig til vores butik

Vil du være med til at videreføre Genbygs udvikling, som Danmarks største virksomhed indenfor salg af brugte byggematerialer? Vi søger lige nu en ny kollega, som bliver ansvarlig for vores butik på Genbygs hovedadresse: Amager landevej 185, 2770 Kastrup.

Om jobbet 

Som butiksansvarlig hos Genbygs, bliver din hovedopgave at stå for den daglige ledelse af butikken og sikre butikkens drift, aktiviteter og udvikling. Du kommer til at få en alsidig og spændende hverdag, som er fagligt udfordrende med håndtering af et meget varierende varesortiment.  

Som butiksansvarlig skal du varetage:

  • Kunderådgivning (materialer, mål, udtryk m. videre).
  • Håndtering af kundehenvendelser.
  • Opdatering af varesortimenter.
  • Varehåndtering (bestilling af nye varer etc.).
  • Pakning af varer, som er bestilt via. Genbygs webshop.

Om dig

Du er muligvis butiksansvarlig i en trælasthandel eller en isenkræmmerforretning og søger nye udfordringer. Eller måske er du en meget erfaren salgsassistent, som er klar til at tage det næste skridt. Du kan også være uddannet tømrer med solid erfaring indenfor kundeservice, varehåndtering og administration. Du skal have sans for detaljen og ikke være bange for at påtage dig ekspertrollen. Da din jobfunktion hos Genbyg har stor betydning for vores succes, forventer vi ligeledes, at du udviser engagement, ambitioner og ikke mindst lyst til at skabe en god købsoplevelse for vores kunder.

Som person er du:

  • Detaljeorienteret med et stort overblik.
  • Selvstændigt fungerende i en flad ledelsesstruktur.
  • Fuld af godt humør med et smittende engagement.
  • Udadvendt, imødekommende og ansvarsfuld med en positiv indstilling til de daglige arbejdsopgaver.

Om Genbyg

Genbyg er en virksomhed i rivende udvikling med store målsætninger for fremtiden. Vores vision er, at bæredygtighed betaler sig. Vi har eksisteret siden 1998 – og er specialiseret i opkøb og videresalg af genbrugsmaterialer. De seneste par år har vi – med stor succes – udvidet vores forretningsområde med egenproducerede produkter af høj kvalitet i et bæredygtigt design. Vi forarbejder selv genbrugsmaterialerne i vores snedkerværksted, og har fokus på at udvikle æstetiske designløsninger til en overkommelig pris. Du kan se resultaterne af vores designproduktion på: Genbygdesign.dk

Hvis du er interesseret i jobbet som butiksansvarlig hos Genbyg, så send os en motiveret ansøgning med tilhørende CV og billede. Deadline er den 30. juni 2015. Løn efter kvalifikationer

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om jobbet, så skriv eller ring venligst til:

jesper@genbyg.dk / tlf nr: 24866262.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *