Inspiration – fra samtaleanlæg til lampe, og en egeplanke som toiletbord

Bidrag fra to forskellige Genbyg-kunder, vi er imponerede!

Christian skriver om sin hjemmelavede lampe:
“Kære genbyg.
Jeg købte for nogle uger siden dette gamle samtaleanlæg fra multivox. For 100kr,
Planen var at bygge den om til en lampe, hvilket er lykkedes meget godt.
Jeg åbnede den op og kikkede på indmaden, den gamle højtaler måtte smides ud da den ikke virkede så godt mere og tog alt pladsen. Stikket bagpå kunne heldigvis tåle 220v og det samme med knappen i siden. Borede et hul i toppen med et kop bor, hvor efter fik sat en fatning fast indefra. Så var der det med lyden, jeg konstruerede en musikafspiller med kortlæser ved hjælp af arduino, tog forstærker delen fra en gammel USB afspiller, og borede et hul i siden til volume knappen. Plus en gammel 220v til 5v omformer (til musik delen).  Knappen på forsiden kunne så bruges til at starte og skifte mellem reklame spotske (ca. 50 reklamer er lagt ind). Fik endelig loddet det hele sammen.. Færdig lampe / musik afspiller.
Håber i syntes om den ;-)”

Se den i aktion nedenfor!


Jens skriver om den egeplanke, han har brugt på sit badeværelse:
“Hej Genbyg, Jeg tillader mig at vedlægge foto af resultatet af en 100 år gammel egetræ planke (anden sortering) og brugt som toiletbord. Planken købte jeg af jer i foråret.
Planken har fået en minimal behandling, den er slebet og har fået 3 gange olie Flügger Natural Wood arkitektsort, kanten ud i rummet er ubehandlet bortset fra lidt olie da jeg ønskede et råt og naturligt udtryk ( tage naturen ind i rummet og lade den vokse ud af væggen)”


– har du også brugt materiale fra Genbyg? læs her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *