Kom med til MADE Festival d. 25. – 31. august – Design og byg dit eget møbel – Rabat på billetter!

MADE er en helt ny festival for kunst, teknologi og DIY projekter. Festivalen handler om at bygge og skabe produkter og oplevelser. Gennem festivalens første fire dage – kaldet MADE Camps – kan man på egen krop prøve forskellige elementer fra maker-bevægelsen sammen med en gruppe engagerede folk. Alle camps giver redskaber til at afprøve, teste og lære noget nyt. Du kan fx lære at designe og bygge dit eget helt eget møbel. Det er ikke svært, alle kan være med, og når du er færdig, kan du tage dit møbel med hjem. Du får selv lov at designe møblet, og ud fra helt simple konstruktionsprincipper kan du bygge og samle stolen, bordet eller lampen.

MADE_flyerDu kan også deltage i en camp, hvor du laver dit eget instrument, prøv at flyve med en drone, lav en lampe med en laserskærer eller få et crash course i 3D print.

På festivalens tre sidste dage – kaldet MADE Celebration – kan man frit gå på opdagelse i nye teknologiske opfindelser og interaktive events. Her er der mulighed for at blive inspireret af de bedste makers i landet og selv prøve maker-bevægelsens nye maskiner eller bygge egne designs.

Hvornår: 25.-31. august
Hvor: Musicon i Roskilde.
Billetter og info: http://orangemakers.com/made/

50% RABAT PÅ BILLETTER! : Skriv til Christina Jensen på christina.jensen@orangeinnovation.dk og sig at du har set opslaget her på Genbyg bloggen: så sender hun dig et rabatlink til billetter til festivalen! – God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *