Inspiration – nyt lysindfald med Genbyg vindue

Louise skriver

Hej Genbyg.
Vi bor i et gammelt 70’er hus, hvor der i tidernes morgen er bygget til, uden at tænke på lysindfald i stuen, så den er meget mørkt og trist – især på gråvejrs dage. Drømmen om et ovenlysvindue lever stadig, men indtil da har vi forsøgt os med forskellige ting – Vi har blandt andet købt et gammelt vindue hos jer, som vi har sat i vores gamle væg fra køkkenet ind mod stuen, det gør en kæmpe forskel og vi er så glade for det. Her er et par billeder, men I er velkomne til at se mere om projektet på bloggen www.hverdagsmoment.blogspot.dk

Mange hilsner
Louise

Enkelt og flot!
/Genbyg

– har du også brugt materiale fra Genbyg? læs her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *