Gør det selv!

Der er mange handykvinder- og mænd derude. Hver dag er folk i gang med reparationer og istandsættelser derhjemme. De bakser med alt lige fra trægulve, til slidte lofter, elartikler, vandhaner og trapper. Er man rigtig modig gi’r man sig i kast med udskiftning af vinduer, døre eller måske istandsættelsen af et helt nyt køkken.

Her er der råd og vejledninger som kan være nyttige at kende, når du arbejder med renovering, istandsættelse og brugte byggematerialer.

Monter dit dørgreb i træ

Trin for trin vejledning med foto

Sådan samler og monterer du dørgreb i træ

Ruko Låse

Her er en side med låseinstruktion til Ruko låse

Renovering af gamle vinduer

Denne artikel som er skrevet af Nanna Askov fortæller hvor nemt det er selv at istandsætte sine gamle vinduer så de holder 100 år til. Læs vinduesrenovering så let er det!

Byg en udestue af brugte vinduer

House Arkitekter har lavet denne vejledning til hvordan man kan bygge en fin udestue af brugte vinduer og døre.

Få hjælp, råd og vejledning!

Selv om du måske synes at du er udstyret med ti tommelfingere er der faktisk mange ting man kan klare selv.

Husk også at det altid er godt at spørge om hjælp hvis det er første gang du skal i gang med en bestemt slags gør det selv arbejde.

Kommer du alligevel forbi Genbygs butik på Amager giver vi gerne et godt råd med på vejen om brugen af byggematerialer og værktøj. Eller du kan se på vores side om renovering af vinduer. Her finder du alt til gør det selv vinduesrenovering. Tjek også Nanna Askovs artikel Så let er det om vinduesrenovering.

Gør det selv arbejde er sjovt og så er der jo tit mange penge at spare hvis du slipper for at hyre en håndværker. Der er også en del forumer ude i cyberspace med hjælp til gør det selv folket:

http://www.lav-det-selv.dk/
http://www.ask-alex.dk/forum/Haandbogen/Bolig-inde/BOLIG/0/83