KOM MED TIL LAGERSALG

banner_blog

Grib chancen, når Genbyg holder lagersalg i efterårsferien.

Fra på mandag og ugen ud har du har mulighed for at købe smukke brugte døre, sprossede vinduer, farverige fliser, planker, håndvaske, greb og meget mere til nedsatte priser. Tilbuddet gælder hele uge 42.

Genbyg er et skattekammer, der med sager fra svundne tider såvel som moderne materialer har alt, hvad et DIY-hjerte begærer. Om du er til funkis, boheme, det klassiske eller det rå look, har Genbyg et stort udvalg af originale og ikoniske produkter, som enten kan bruges, som de er eller kan forvandles til kreative, bæredygtige løsninger.

unspecified5 unspecified2  doere_lager

Tilbuddet gælder fra mandag d. 17 oktober til søndag d. 23 oktober. Gælder ikke møbler fra Genbyg Design. Bemærk at alle varer kommer i et begrænset antal.

2 thoughts on “KOM MED TIL LAGERSALG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *